prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Kočky » Krmiva » Pamlsky » Churu

Churu Cat Chicken with Cheese Recipe 4x14g

Churu Cat Chicken with Cheese Recipe 4x14g
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Churu Cat Chicken with Cheese Recipe 4x14g

Doplňkové krmivo pro kočky. Masové pyré pro kočky s kuřetem z farmy a sýrem. Lahodný, přírodní pamlsek krémové konzistence bez…

Číslo (PartNo): 21379

Výrobce: Churu

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 60 Kč s DPH (53 Kč bez DPH)

60 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Doplňkové krmivo pro kočky. Masové pyré pro kočky s kuřetem z farmy a sýrem. Lahodný, přírodní pamlsek krémové konzistence bez obilovin. 

Podrobný popis

Lahodný, přírodní pamlsek krémové konzistence bez obilovin. Zdravé mlsání s nízkým obsahem kalorií, bez konzervantů, chemických aromat, bez barviv a umělých dochucovadel. Díky možnosti podávat extra chutnou grain free masovou pochoutku na způsob kočičí kapsičky přímo z ruky objevíte nový způsob odměňování. Masové pyré můžete také podávat stejně jako jinou kočičí kapsičku přímo z misky nebo ho můžete přidat ke granulím pro vylepšení jejich chuti. Kočičí pamlsky Churu mají vysoký obsah vody a díky tomu jsou vhodným doplňkem k suchému krmivu nebo pro kočky, které málo pijí. Churu jsou 100% přírodní a zdravé mlsání pro kočky všech věkových kategorií. Churu jsou ideální pro ukrytí tablety na odčervení či jiného léku, který je potřeba kočce nenásilně podat. Bez konzervantů. Složení: Maso a výrobky živočišného původu (kuřecí maso 27,9 %), sýr (2,1 %), tapioka, kuřecí extrakt, kolagen, extrakt ze zeleného čaje.  Analytické složení: bílkoviny 8,5 %, obsah tuku 0,5 %, vláknina 0,1 %, popel 1,5 %, vlhkost 88,0 %.Doplňkové látky na kg: Vitamin E 310 m.j.m.j.=mezinárodní jednotkaTechnologické přísady: Guma guar 7,2 g. 

Technické parametry

Krmná dávka: doporučená denní dávka pro 3,5 kg kočku jsou až 4 kusy denně.Tyto pokyny jsou pouze orientační. Individuální požadavky kočky se mohou lišit například podle věku, tělesného stavu a úrovně aktivity. 

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Churu Cat Chicken with Cheese Recipe 4x14g:

Naše tipy

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšová hračka pro psy - házedlo. 

159 Kč s DPH

Latex hračka - prasátko velké 23cm

Latex hračka - prasátko velké 23cm

Hračka pro psy.  

145 Kč s DPH

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120.

172 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP