prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Kočky » Krmiva » Pamlsky » Churu

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Purée 3x10g

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Purée 3x10g
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Purée…

Doplňkové krmivo pro kočky. Poloměkké kuřecí polštářky plněné masovým pyré pro kočky s divokým mořským tuňákem. Šťavnaté,…

Číslo (PartNo): 21377

Výrobce: Churu

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 68 Kč s DPH (61 Kč bez DPH)

68 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Doplňkové krmivo pro kočky. Poloměkké kuřecí polštářky plněné masovým pyré pro kočky s divokým mořským tuňákem. Šťavnaté, měkké a extra lahodné masové pamlsky bez obilovin. 

Podrobný popis

Šťavnaté, měkké a extra lahodné masové pamlsky bez obilovin. Zdravé mlsání s nízkým obsahem kalorií, bez konzervantů a bez umělých dochucovadel. Inovativní měkká konzistence pamlsku Churu Bites vám umožní trávit společné chvíle s vaší kočkou hravým a interaktivním způsobem. Díky možnosti podávat Churu Bites přímo z ruky objevíte nový způsob odměňování. Churu Bites budou bavit vás i vaší kočku! Kočičí grain free pamlsky Churu Bites jsou navíc obohaceny extraktem ze zeleného čaje a vitaminem E. Tyto pamlsky jsou ideální pro ukrytí tablety na odčervení či jiného léku, který je potřeba kočce nenásilně podat.  Složení: Maso a výrobky živočišného původu (kuřecí maso 41,6%), tuňák (33,8%), tapioka (sušená), sušený vaječný bílek, kaseinát sodný, kuřecí extrakt, kvasnice a části kvasnic, extrakt z tuňáka, extrakt ze zeleného čaje.Analytické složení: Bílkoviny 8,5 %, obsah tuku 0,5 %, vláknina 0,1 %, popel 1,5 %, vlhkost 88,0 %.Doplňkové látky: Vitamin E 121 mg.Technologické přísady: Guma guar (E412) 6,3 g.Senzorické přísady: Aromata. Barvivo: 2b, přírodní produkty - botanicky definované, paprikový oleoresin 0,1 g. 

Technické parametry

Krmná dávka: Doporučená denní dávka pro 3,5 kg kočku jsou až 4 kusy denně. Tyto pokyny jsou pouze orientační. Individuální požadavky kočky se mohou lišit například podle věku, tělesného stavu a úrovně aktivity. 

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Purée 3x10g:

Naše tipy

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšová hračka pro psy - házedlo. 

159 Kč s DPH

Profic.šamp.300ml antipar.

Profic.šamp.300ml antipar.

Antiparazitní šampón pro psy.

90 Kč s DPH

Škrabadlo nástěnné rohové…

Škrabadlo nástěnné rohové 24x51cm,sisal+plyš

Nástěnné, rohové škrabadlo - se sisalovým povrchem a plyšem.

363 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP