prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Kočky » Krmiva » Pamlsky » Churu

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Salmon Purée 3x10g

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Salmon Purée 3x10g
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Salmon…

Doplňkové krmivo pro kočky. Poloměkké kuřecí polštářky plněné masovým pyré pro kočky s divokým mořským tuňákem a lososem.…

Číslo (PartNo): 21376

Výrobce: Churu

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 68 Kč s DPH (61 Kč bez DPH)

68 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Doplňkové krmivo pro kočky. Poloměkké kuřecí polštářky plněné masovým pyré pro kočky s divokým mořským tuňákem a lososem. Šťavnaté, měkké a extra lahodné masové pamlsky bez obilovin. 

Podrobný popis

Šťavnaté, měkké a extra lahodné masové pamlsky bez obilovin. Zdravé mlsání s nízkým obsahem kalorií, bez konzervantů a bez umělých dochucovadel. Inovativní měkká konzistence pamlsku Churu Bites vám umožní trávit společné chvíle s vaší kočičkou hravým a interaktivním způsobem. Kočičí grain free pamlsky Churu Bites jsou navíc obohaceny extraktem ze zeleného čaje a vitamínem E. Kočičí pamlsky mají vysoký obsah vody a díky tomu jsou vhodným doplňkem k suchému krmivu, pro pohotovostní doplnění tekutin a pro kočky které málo pijí. Tyto pamlsky jsou ideální pro ukrytí tablety na odčervení či jiného léku, který je potřeba kočce nenásilně podat. Složení: maso a výrobky živočišného původu (kuřecí maso 41,6%), tuňák (32,9%), tapioka (sušená), sušený vaječný bílek, kaseinát sodný, losos (0,9%), kuřecí extrakt, kvasnice a jejich části, extrakt z tuňáka, extrakt ze zeleného čaje.  Analytické složení: bílkoviny 8,5 %, obsah tuku 0,5 %, vláknina 0,1 %, popel 1,5 %, vlhkost 88,0 %.  Doplňkové látky na kg: Vitamin E 121mg.Technologické přísady: Guma guar (E412) 6,3g.Senzorické přísady: Aromata. Barvivo: 2b, přírodní produkty - botanicky definované, paprikový oleoresin 0,1g.  

Technické parametry

Krmná dávka: doporučená denní dávka pro 3,5 kg kočku jsou až 4 tyčinky denně. Tyto pokyny jsou pouze orientační. Individuální požadavky kočky se mohou lišit například podle věku, tělesného stavu a úrovně aktivity. 

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Churu Cat Bites Chicken wraps&Tuna Salmon Purée 3x10g:

Churu Cat BOX Tuna Variety 40x14g

Churu Cat BOX Tuna Variety 40x14g

E-shop: 514 Kč s DPH

Naše tipy

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120.

172 Kč s DPH

Skála SH 30 - 29x32cm

Skála SH 30 - 29x32cm

Dekorativní skála.

850 Kč s DPH

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšová hračka pro psy - házedlo. 

159 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP