prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Akvaristika  » Krmivo » Suché

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro AKCE

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro AKCE
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro AKCE

Mnohosložkové krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných…

Číslo (PartNo): 21266

Výrobce: Tropical

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 699 Kč s DPH (623 Kč bez DPH)

699 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Mnohosložkové krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných náročných druhů ryb.  

Podrobný popis

Krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí s dodatkem řas, krilu a ovoce. Je určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných náročných druhů ryb získaných z jejich přirozeného prostředí. Jemná struktura granulátu, která vlivem vody rychle měkne, způsobuje, že je ryby z odlovů ochotně akceptují. Ve složení krmiva jsou obsaženy řasy: spirulina (Arthrospira platensis), chlorella (Chlorella vulgaris) a také Ascophyllum nodosum i Laminaria digitata, známé jako řasy kelp. Nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny (bohaté na exogenní aminokyseliny), vitamíny, které jsou ve spirulině a chlorelle obsaženy, a také mikro a makro elementy z řas kelp (v tom jód, chróm, selen a železo) zaručují rybám dokonalou kondici, intenzivní růst a vitalitu. Velký podíl složek rostlinného původu, včetně řas a ovoce, odráží stravu terčovců v jejich přirozeném prostředí. Při pravidelném krmení granulemi dostávají ryby velkou dávku chlorofylu – zeleného barviva, jehož koncentrovaným zdrojem jsou spirulina a chlorella. Chlorofyl omezuje rozvoj nežádoucích bakterií v trávicím traktu, předcházejíc zánětlivým stavům a společně se zeolitem podporuje vylučování toxinů z organismu ryb. Imunitní systém ryb podporují v boji s patogeny účinné látky česneku a spiruliny. Karotenoidy, pocházející mimo jiné z krilu a červené papriky a dále i dodatek astaxantinu, udržují přirozené barvy ryb a předcházejí jejich blednutí. S ohledem na své posilující vlastnosti je krmivo doporučeno ke krmení ryb během karantény, aklimatizace a rekonvalescence.Složení: ryby a výrobky z ryb, měkkýši a korýši (v tom moučka z krilu 4%), řasy 12%, vedlejší produkty rostlinného původu (v tom česnek 5%), obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, zelenina (v tom koncentrát z červené papriky 0,2%), ovoce, kvasnice, oleje a tuky, minerální látky (v tom zeolit 1%). Analytické složky: hrubý protein 48,0%, hrubé oleje a tuky 8,0%, hrubá vláknina 3,0%, vlhkost 8,0%. Doplňkové látky (na kg): Vitamíny, provitamíny a chemicky přesně definované látky se srovnatelným účinkem: vit. A 31 500 m.j., vit. D3 1 850 m.j., vit. E 120 mg, vit. C 460 mg. Stopové prvky: E1 (Fe) 40,5 mg, E6 (Zn) 11,2 mg, E5 (Mn) 8,4 mg, E4 (Cu) 2,0 mg, E2 (I) 0,24 mg, E8 (Se) 0,24 mg, E7 (Mo) 0,06 mg. Lecitin. Barviva: astaxantin 60 mg. Antioxidanty. Krmte několikrát denně po malých porcích.  

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Tropical Discus Gran Wild 5L vědro AKCE:

Tropical 500ml /100g vločky

Tropical  500ml /100g vločky

E-shop: 115 Kč s DPH

Naše tipy

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120.

172 Kč s DPH

Stelivo Kokosové vlákno 600g

Stelivo Kokosové vlákno 600g

Podestýlka do terárií.Kokosové stelivo - VITAKRAFT.  

34 Kč s DPH

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšové házedlo 60cm - pták

Plyšová hračka pro psy - házedlo. 

159 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP